2Pc accesoriu pentru spații înguste Perie de Curatare,Maner din Lemn Spațiu Multifuncțional Perie de Curățare Instrument,Greu Peri Spațiu Perie Pentru Baie Rezistent

21.73lei 33.94lei

(0 Recenzii)

SKU: i304482



Adaugă la lista de Dorințe

[Greu Peri accesoriu pentru spații înguste Perie]Oferind ultra-fin de animale de COMPANIE păr de porc, care sunt mult mai greu decât o periuță de dinți, peri dense, nu este ușor să se deformeze.Perie plat capul este convenabil pentru a ajunge adânc în crevase, curățare colțuri, cum ar fi chiuveta margini și fereastra cusături bine.

[De lemn Non-alunecare Mâner]Datorită mânerului ergonomic, Spațiul Perie este confortabil să dețină și ușor de utilizat.Perii sunt atașat la mâner cu o bază de aluminiu, astfel încât să puteți ajusta unghiul de mânerul indoi cum doriti.

Perie speciala Cap:Spațiul de curățare perie perie plat mic cap de design permite o curățare temeinică de orice crapaturi, colturi, spații înguste sau fisuri în cameră.

[Multi-Scop pentru spații înguste Perie]Acest Spațiu perie de curățare pot fi utilizate în locuri strâmte.Potrivit pentru Bucatarie, baterii baie, colțuri, robinete, toate faianta suprafețe, duș ușa șine, canalizare chiuveta, cuptor si platane, uși glisante șine, etc., A vă ajuta să păstrați un imaculat mediul de acasă!

[Uz casnic Instrumente Necesare] Curățenie după curățare este hassle-free, cu mici spații înguste perii de curățare.Pur și simplu clătiți Spațiu perie sub jet de apă sau da o scurtă ștergeți pentru a elimina orice reziduu.Dacă Doriți Să Păstrați Casa Ta Curat Și Ordonat, Acest Spațiu Baie Perie De Curățare Este Dumneavoastră Trebuie Să-Au Instrument De Curățare!

Culoare:negru+maro

Material:PP

Dimensiune: 22 x 13 x 2 cm

Conținutul Pachetului:

2 x accesoriu pentru spații înguste Perie de Curățare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Detalii Produs
  • Origine: China Continentală

Scrie recenzia ta

- Utilizator Autentificat -

Rata De Produs

Produse similare