Presurizate Portabile Aspirator Cu Abur Steamer Pentru Curățarea Portabil Aspirator Cu Abur Pentru Mobilier, Bucatarie, Baie

279.27lei 344.78lei

(0 Recenzii)

SKU: i228324



Adaugă la lista de Dorințe

Sub presiune puternic de abur fierbinte (250-270F) pentru până la 15 minute!Utilizați noastre aspirator cu abur pentru a curata profund hard, sau lipicioasă unge ușor și bine.Face casa ta la fel de bun ca noi.

Portabil aspirator cu abur este multifuncțional instrument de curățare de zi cu zi de uz casnic de curățare și dezinfecție trebuie.Se aplică la chiuveta, aragaz, blat, frigider, bucătărie, etaj, camera de zi, fereastra, baie, faianta, perdea de dus, baie cu cada, toaleta de companie, pisici cutie, scaun de masina si edge, grătar, jucarii, saltea, lenjerie de pat, plapuma, tesatura canapea și materiale, îmbrăcăminte și țesături.

Cu un mic și portabil de design, puteți lua cu ușurință acest aspirator cu abur oriunde să se ocupe de locuri de muncă rapid în jurul valorii de casa, birou, garaj și mai mult.Acest aspirator cu abur include o lungă perioadă de 9.8 ft.cablu de alimentare convenabil pentru utilizarea în interior și exterior.

Fără Substanțe Chimice De Curățare.Folosește doar apă, 100% natural de curățare este sigur pentru copii si animale de companie.Dispune de un capac de siguranță pentru pace a mintii adăugat pentru siguranța dumneavoastră!

[Mai multe Perii pentru Toată Casa de Curățare] Perie Mare pentru suprafata Mare,cum ar fi pereți,blaturi,hote, etc. Perie de oțel pentru gătit,oale,tigăi,vase și alte suprafețe metalice.Perie mica pentru jucării, mobilier, Canapea, sticla si faianta suprafețe,bug-uri de pat și așa mai departe.

Plug Tip:UE Plug,acesta se aplică în Indonezia, Germania, Franța, Spania, Italia și așa mai departe./NE Plug, acesta se aplică pentru Canada, India, Mexic, Thailanda, Taiwan, Statele Unite ale americii, Filipine și așa mai departe.

Tensiune de alimentare:AC220V/AC110V

Culoare:Negru & Rosu-Alb

Material:Plastic

Conținutul Pachetului:

1 x Aspirator de Mare Presiune

1 x Furtun Flexibil

1 x Pânză de Curățare

1 x Ștergătoarelor

1 x Perie

1 x Unghiul Duzei

1 x Perie Rotunda

1 x Duză Dreaptă

1 x Cupa de Masurare

1 x Pâlnie

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Detalii Produs
  • Origine: China Continentală

Scrie recenzia ta

- Utilizator Autentificat -

Rata De Produs

Produse similare