2 buc Gel de Silicon Degetul Mic de la picior Tub Protector de la Picioare Acoperă Previne Blistere Anti-Frecare Respirabil Picior de Îngrijire Instrumente Pedichiura

9.66lei 14.23lei

(0 Recenzii)

SKU: i208905



Adaugă la lista de Dorințe

Caracteristici:

1.Dacă degetele de la picioare sunt dureroase din cauza bataturi, basici, bataturi, sau rupt degetele de la picioare, ai nevoie de amortizare a ajuta la atenuarea durerii, astfel încât vă puteți menține în formă la domiciliu și locul de muncă.

2. Degetul mic de la picior protector este un pad flexibil care ajută la evitarea supărătoare probleme.Se formează o barieră între piele și pantofi, ajutând pentru a reduce durerea, oferind excelente de amortizare și confort de durată.

3. Deoarece acestea sunt transparente și cu greu poate fi văzut atunci când mersul pe jos, nu vă faceți griji despre a purta sandale și flip-flops.

4. Pad deget este fabricat din latex gratuit material de silicon de grad medical, care este moale, elastic, și ușor de a pune pe și în afara.Lavabil.

5. Cu acesta, veți găsi că este mai ușor de a conduce un pozitiv și stil de viață sănătos, fără a simți durere.

Caietul de sarcini:

100% de brand nou de calitate

Nume produs:Toe protector

Material:Silicon

Culoare:Ca imagine arată

Dimensiuni:Ca spectacol cinematografic(1 inch = 2,54 cm)

Pachetul include:

2 buc Toe protector

Notă:

1.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat pe poze.

2.Te rog, iartă-1 cm/0.39"-3 cm/1.18" măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Detalii Produs
  • Nume De Brand: TDiePf
  • Tip: Consumabile Ortopedice
  • Origine: China Continentală

Scrie recenzia ta

- Utilizator Autentificat -

Rata De Produs

Produse similare